Tavasztól ingyenes a harkányi fürdő csúszdaparkja

  Tavasztól ingyenes a harkányi fürdő csúszdaparkja

  A Harkányi Gyógy- és strandfürdő csúszdáira ebben az évben nem kell majd külön jegyet váltani - írja a Termálfürdő.hu a település weboldala alapján.

  Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

  A harkányi állandó lakosok részére továbbra is él az 50 százalékos belépési kedvezmény, amit a gyógy- és strandfürdőben egyaránt, fürdőigazolvánnyal lehet igénybe venni. A változás mindössze annyi, hogy amíg korábban ennek a kedvezményes időszaknak meg volt határozva a lejárata, addig az idei évtől a normál árú jegy vásárlására szóló kedvezmény a visszavonásig érvényes.

  A gyógyfürdő idén teljes áron 2990, míg kedvezményesen – diákok és nyugdíjasok számára – 2200 forintért látogatható. A strandfürdőbe szóló teljes árú jegyért 1990 forintot, a diákjegyért 1750 forintot, a 62 éves kor felett igénybe vehető kedvezményes jegyért pedig 1400 forintot kell fizetni. Nyáron, a nyitvatartás utolsó két órájára 950 forintért lehet strandolni Harkányban. A tavaly megnyílt hételemes csúszdaparkba viszont idén már nem kell külön jegyet váltani. A kedvezményes belépőkről bővebben itt olvashatnak.

  Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

  A gyógyfürdő parkjának közepére, a fák közé épített csúszdaparkban kora tavasztól késő őszig kellemes körülmények között lehet csúszkálni, a csúszdák állandóan forgatott vizét ugyanis hőcserélővel tartják melegen. A hétféle csúszda között találunk családi csúszdát, ahol 3 méteres magasságból akár négyen egyszerre is lecsúszhatunk, de a bátrabbak a majdnem 10 méteres magasságból induló kamikazét is kipróbálhatják.

  Fotó: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

  Aztán építettek egy hagymacsúszdának nevezett testcsúszdát is, amelynek olyan nagy a sebessége, hogy a 9 méteres átmérőjű részén 3-4 alkalommal is körbeviszi a lendület a fürdőzőt. De van ufó- és anakondacsúszda, miközben több elemen akár gumimatracon is lesodródhatunk.

  Őszi wellness pihenés
  A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!
  További információ itt!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!