Lebegő medencét is kap a csillaghegyi strand

  Lebegő medencét is kap a csillaghegyi strand

  Jövő tavasszal, nyár elején várható a csillaghegyi strandfürdő új fürdőegységének megnyitása, a több mint hárommilliárdos beruházás alapkövét és az időkapszulát csütörtökön tették le - írja az MTI.

  Fotó: Budapest Gyógyfürdői és Hévízei

   A beruházással a négy évszakossá váló strandfürdő új épületét wellness részleggel, szaunavilággal, gyerekbirodalommal és étteremmel szerelik fel, és a fürdőt a sportolók részére, elsősorban az utánpótlás neveléséhez szükséges feltételeknek megfelelően alakítják ki.

  "Hét szinten épül majd meg a fürdő, összesen hétezer négyzetméternyi fürdőterületet építenek be tizenegy medencével" - fogalmazott Szőke László, a Budapest Gyógyfürdői És Hévizei Zrt. vezérigazgatója. A strand három szabadtéri medencéje is megmarad. A fürdő egyik éke lesz egy Barcsay Jenő által készített mozaik, amelyet a hamarosan lebontandó régi újpesti fürdőből hoznak majd át.

  Az új fürdő legfelső szintjét a szaunavilág foglalja majd el a városra néző terasszal és egy látványos medencével, amelyet kiugrasztanak az épületből, tehát olyan hatást fog kelteni, mintha a levegőben lógna - teszi hozzá a Turizmus.com.

  Fotó: Turizmus.com
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!