Ingyen mehetnek a családok a karibi teraszos Kecskeméti Fürdőbe

  Legalábbis ezen a héten szombaton, amikor az ötödik születésnapját ingyenes fürdőzéssel ünnepli Kecskemét nemrég megújult fürdője.

   December 17-én az ingyenes családi belépőjegy mellett, DJ-vel, bulival, játékokkal, ügyességi feladatokkal, kézműves foglalkozásokkal, bűvész előadással és humoristával várják a fürdőző ünneplőket - olvasható a Termálfürdő oldalán.

  Fotó: Kecskeméti Fürdő

   A nemrég megújult karibi teraszos fürdőben szombaton 9 és 17 óra között közös zumbázásra és családi vízilabda meccsekre is lehet számítani. A születésnapi ingyenes belépő a családi jegyre vonatkozik, legalább 1 szülő és 1 gyermek esetén. A belépővel a versenyuszoda, az élményfürdő és a termál medencék használhatók. Az érvényes szaunajeggyel rendelkező vendégek ráadásul aznap több ingyenes szauna felöntésen is részt vehetnek. A részletes programokról a fürdő weboldalán tájékozódhat.

  A fürdő területének hátsó részében egy vízeséssel és barlangmedencével ellátott mini paradicsom található, és ide kapcsolódik egy sodrófolyosó is. A kültéri élménymedence télen is nyitva tart, de persze a legnépszerűbb elemnek a 86 méter hosszú „aquatube" és 124 méter hosszú „black hole" óriáscsúszdák számítanak.

  Fotó: Kecskeméti Fürdő
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!