Április közepén már nyílik az első strand

  Legalábbis a fővárosban a Gellért fürdő már a jövő héten megnyitja strandterületét.

  Budapest fürdői készen állnak. Több strandon már április végén indul a szezon, de a napozóteraszokat már jövő héten birtokba vehetik a vendégek - írja a Termálfürdő.hu.

   

  Strandolók a Gellért Gyógyfürdő szabadtéri medencéjében 2012 áprilisábanFotó: Illyés Tibor / MTI

  A Gellért fürdő a strandterületét április 16-án nyitja meg, a hullámszolgáltatás pedig április 30-án indul a fürdőben. A Dagály fürdő strandrészének megnyitását április 30-ra tervezik. Itt a sátorbontás tervezett időpontja április 4-6., kedvezőtlen időjárás esetén április 13-15.

  A Palatinus strandfürdő április 30-án nyitja meg kapuit, a Csillaghegyi strandfürdő pedig május 28-án. A fürdőben a sátorbontás tervezett időpontja május 13-15.. Ugyanakkor a zuglói Paskál strandfürdő tervezett megnyitásának időpontja május 28., míg a legkésőbb a Római és a Pünkösdfürdői strandfürdő nyit június 4-én.

   

  Újabb cikkünk ebben a témában:

   

  Régóta várták a zuglóiak: idén tényleg megújul a Paskál strand
  Sőt, nemcsak megújul, de négy évszakossá alakul át a Paskál. Közben még tart a Palatinus felújítása is, ugyanakkor a Dagály és a Széchenyi fürdő a medencében ücsörgőknek hatalmas LED falakon keresztül közvetíti az Olimpia és az UEFA kupa eseményeit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!