Április közepén már nyílik az első strand

Legalábbis a fővárosban a Gellért fürdő már a jövő héten megnyitja strandterületét.

Budapest fürdői készen állnak. Több strandon már április végén indul a szezon, de a napozóteraszokat már jövő héten birtokba vehetik a vendégek - írja a Termálfürdő.hu.

 

Strandolók a Gellért Gyógyfürdő szabadtéri medencéjében 2012 áprilisábanFotó: Illyés Tibor / MTI

A Gellért fürdő a strandterületét április 16-án nyitja meg, a hullámszolgáltatás pedig április 30-án indul a fürdőben. A Dagály fürdő strandrészének megnyitását április 30-ra tervezik. Itt a sátorbontás tervezett időpontja április 4-6., kedvezőtlen időjárás esetén április 13-15.

A Palatinus strandfürdő április 30-án nyitja meg kapuit, a Csillaghegyi strandfürdő pedig május 28-án. A fürdőben a sátorbontás tervezett időpontja május 13-15.. Ugyanakkor a zuglói Paskál strandfürdő tervezett megnyitásának időpontja május 28., míg a legkésőbb a Római és a Pünkösdfürdői strandfürdő nyit június 4-én.

 

Újabb cikkünk ebben a témában:

 

Régóta várták a zuglóiak: idén tényleg megújul a Paskál strand
Sőt, nemcsak megújul, de négy évszakossá alakul át a Paskál. Közben még tart a Palatinus felújítása is, ugyanakkor a Dagály és a Széchenyi fürdő a medencében ücsörgőknek hatalmas LED falakon keresztül közvetíti az Olimpia és az UEFA kupa eseményeit.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek