Keleti gyógyászattal is foglalkozik az újranyitó budapesti hotel

Mirage Medic Hotel Budapest néven működik tovább a budapesti Hősök tere szomszédságában álló, február közepén bezárt szálloda. Egészségmegőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújt majd a vendégeinek.

Az eddig megszokott alapszolgáltatások mellé a jövőben újak is társulnak a hamarosan újra megnyíló szállodában, számolt be az új tulajdonosok tájékoztatása alapján a turizmus.com.

A hotel egészségmegőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújt majd, a vendégek kezelését keleti és nyugati módszerek kombinálásával kívánják megvalósítani.

A Mirage Fashion Hotel 2016. február 12-én zárt be végleg. A szálloda a Mellow Mood Hotels Fashion brandjének tagjaként 3 sikeres és eredményes évet tudhat maga mögött. A cégcsoport, amely már a korábbi Délibáb Hotel működtetéséért is felelős volt, 2012 végén az épület teljes átalakítása után alakította ki a házat, amelynek üzemeltetésével is megbízták.

Az épület ez év elején eladásra került, így megszűnt a Mellow Mood Hotels bérleti szerződése is. A vendégeket a Mellow Mood Hotels más 4 csillagos szállodáiba helyezték át és a szálloda összes munkatársa folytathatta munkáját a cégcsoportnál.

Budapesten rengeteg új szálloda épül, itt olvashat összeállítást a témáról.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek