Tavaszra elkészül Lenti új négycsillagos szállodája

  A Thermal Hotel Balance épületét fedett folyosó köti össze a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkkal.

  A négycsillagos, 94 szobás, 3,3 milliárd forintos szálloda- és fürdőfejlesztéssel 50 új munkahely létesül, mondta Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, írja az MTI. Lenti első, magas színvonalú szálláshelyével a fürdő már nemcsak a nyári időszakban üzemelhet nagy kihasználtsággal, ezt szolgálja az is, hogy két új fedett élménymedencével bővül a komplexum.

  Fotó: Thermal Hotel Balance

   Kútfej Attila, a gyógyfürdő igazgatója elmondta, a Thermal Hotel Balance névre keresztelt szállodában 250 fős konferenciatermet is kialakítanak. Szeretnék elérni, hogy a fürdő vendégköréhez hasonlóan a hotelben is legalább fele részben osztrák turisták szálljanak meg, ezt szolgálja az is, hogy az egyik, már munkába állt vezető alkalmazott maga is osztrák.

  A fürdőben évente 220-230 ezer vendég fordul meg, a városban pedig 30-33 ezer vendégéjszakát regisztrálnak. Ezeket az adatokat reményeik szerint messze túlszárnyalják a hotel- és fürdőfejlesztéssel, amit az is erősít, hogy már szoba- és konferenciafoglalásuk is van a jövő évre.

  A januári alapkőletételkor elhangzott: a 94 szobás szálloda építéséből, illetve a fedett fürdő élményelemekkel történő bővítéséből álló 3,3 milliárd forintos önkormányzati beruházáshoz a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretéből 1,017 milliárd forintot nyert a város. A fennmaradó összeg mintegy felét saját forrásból, másik felét hitelfelvételből finanszírozza az önkormányzat.

  A Thermal Hotel Balance**** 2016 márciusától várja a vendégeket. A szálloda épületét fedett folyosó köti össze a több medencét, és számos wellness-szolgáltatást kínáló Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkkal, ahol a vendégek a fürdő szolgáltatását korlátlanul élvezhetik.

  A jövőre nyíló hazai szállodákról itt olvashat bővebben!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!