Tíz tipp wellness-őrültek megajándékozásához

A gumikacsától a különleges, kézzel írt kozmetikai receptkönyvön át a wellness-hétvégéig számos ötlet közül választhat az, aki a szaunák, jakuzzik és élménymedencék rajongóit akarja karácsonyra meglepni valami kedves ajándékkal.

Karácsonyi ajándékvásárlásban segítő sorozatunkban adtunk már tippeket arra, hogy mit adjanak világutazó családtagjaiknak és a túrázás szerelmeseinek, de írtunk egy listát azért is, hogy a borrajongó barátok se maradjanak meglepetés nélkül. Ezúttal a wellness-részlegek, masszázsok és szaunák elkötelezett hívei számára mutatunk ideális ajándékokat.

Galéria: Tíz tipp wellness-őrültek megajándékozásáhozBsip / Europress / Getty

 A leginkább magától értetődő, és egyben legdrágább ajándék, egy wellness-hétvége. A hazai wellness kínálatra nem lehet panasz, gyakorlatilag az ország bármely pontján találhat olyan hotelt, amiben van jakuzzi, szauna és különféle masszázsok. Így csak az ajándékozó pénztárcáján múlik, hogy hová és milyen értékben vesz ajándékutalványt.

Egy fokkal olcsóbb, de ugyancsak pihentető ajándék egy wellness mániásnak, ha egy day spába vesz neki belépőt – lehetőleg egy frissítő kádfürdővel, vagy lazító masszázzsal kiegészítve. Hogy mik azok a day spák? Tulajdonképpen ugyanolyan igényes, szép helyek, mint egy négy-öt csillagos szálloda fürdő- és szaunarészlege, csak éppen a hotel nélkül. Mi pár éve teszteltünk egy ilyet, benyomásainkról itt olvashat.

Ha a wellnesshotelekért a különféle izgalmas kezelések miatt rajong megajándékozottunk, nagy lesz az öröm, ha valami olyan kozmetikummal lepi meg, amit kedvenc hotelében használnak. A legtöbb wellnesshotelben elvitelre is megvásárolhatjuk azokat a krémeket, amikre a hely szakemberei esküsznek. A villányi Crocus Gerében például a spanyol Bruno Vassari kozmetikai cég szőlőmag-polifenolokra és E vitaminra épülő termékcsaládjából, a Kyantiból lehet hazavinni. A sárvári Spiritben a saját fejlesztésű, Magyar Termék Nagydíjas, természetes alapanyagokból készülő mySpirit skincare termékcsalád tagjaiból vásárolhatunk.

Galéria: Tíz tipp wellness-őrültek megajándékozásáhozWww.tigerphoto.hu / Spirit Hotel Thermal Spa

 Kreatív és személyre szóló ajándék lehet, ha vásárolnak egy szép jegyzetfüzetet – nekünk a hazai papír-írószer boltokban is megtalálható, meseszép paperblanks márkájú naplók a kedvenceink – és ebbe gyűjtenek házilag megvalósítható recepteket. Itt találnak néhány tippet otthon elkészíthető pakolásokra, bőrradírokra és kádfürdőkre. De keressenek még hozzá olyanokat, amik az ajándékozott kedvenc alapanyagaiból, gyógynövényeiből állnak – a siker garantált.

A szaunafelöntések rajongóit különböző illóolajokkal ajándékozhatjuk meg, a rendszeresen wellness hotelekben idejüket múlatók pedig egy egyedi köntösnek (szép darabokat találhatnak például itt), vagy egy hajszárításhoz tökéletes puha, mikroszálas turbánnak is biztosan örülnek.

Galéria: Tíz tipp wellness-őrültek megajándékozásáhozDecathlon

 Gyereklelkű wellness rajongóknak pedig gumikacsátitt találnak belőle kicsit, nagyot, sárgát, rózsaszínt –, és különböző vízálló játékokat, például francia kártyát vagy társasjátékot is vehetnek. Könyvmolyoknak pedig a vízálló e-könyv olvasó a telitalálat ajándék, így egyszerre hódolhatnak két szenvedélyüknek, a jakuzzinak és az irodalomnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek