Orvosi rendelőkbe is kiakasztják a hazai gyógyfürdőtérképet

  A Magyar Fürdőszövetség és a Stiefel Eurocart Térképkiadó Kft. készíti Magyarország gyógyfürdőinek és termálfürdőinek térképét. A nagyobb nyugdíjas klubokban, rendelőintézetek váró folyosóin, kórházak reumatológiai osztályainak várótermeiben kiakasztott kiadványból az is kiderül majd, melyik víz milyen betegségeket gyógyít.

  A tizenegyezer lakosú Kiskunmajsa is felkerült hazánk gyógyhely-térképéreFotó: jonathermal.hu

  A térkép célja, hogy tájékoztassa azokat, akik valamilyen okból a magyar gyógyvizek hatásait keresik. A kiadványban 58 fürdő részletesebben is bemutatkozhat, ahol meg tudja jeleníteni vizének összetételét és azt, hogy mire javallott.

  A térkép terjesztése is ezeknek a kritériumoknak felel meg. A Magyar Turizmus Zrt. 9000 hajtogatott példányt terjeszt majd kiemelt Tourinform-irodákban, míg a Magyar Utazási Irodák Szövetsége 1000 hajtogatott térképet helyez ki kiemelt, beutaztatásban jelentősebb utazási irodákban. A kiadványból 700 fali változat éveken át látható lesz a legnagyobb nyugdíjas klubokban, rendelőintézetek váró folyosóin, kórházak reumatológiai osztályainak várótermeiben.

  A Magyar Fürdőszövetség is támogatja, hogy a hazai lakosság és a hazánkba látogató turisták is korrekt, jól átlátható információkhoz juthassanak a magyar gyógyvizek tekintetében - írja a Turizmus.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!