Úszó szálláshelyek épülnek Balatonfenyvesen

Az új, 350 férőhelyes kikötőhöz 450 méteresre tervezett hullámvédő gátakat emelnek, a vitorlás élménycentrumnak pedig része lesz egy 20 szobás szálloda, és egy ezer négyzetméteres fedett játszótér is. Újdonságként úszó szálláshelyek is létesülnek. Az élménykikötő a tervek szerint tavasszal nyílik.

  

Ilyen ma a Balatonfenyvesre tervezett vitorlás élménycentrum épülő mólója
Galéria: Vitorlás élménycentrum épül Balatonfenyvesen
Fotó: Varga György / MTI

Kikötőkomplexumunk prémium minőséggel várja a hajós társadalmat: a nálunk kikötő hajók és tulajdonosaik többek között állandóan jó minőségű vízre, biztonságos vízi vitorlástárolásra, valamint hajóhelyeinken víz-, villany-, TV- és internetszolgáltatásra is számíthatnak - olvasható a még javában épülő balatonfenyvesi kikötő weboldalán. 

A szárazföldi mellett, úszó szálláshelyeket is ígérnek
Galéria: Vitorlás élménycentrum épül Balatonfenyvesen
Fotó: fenyvesyachtclub.hu

A Fenyves Yacht Club kikötő a beruházók szerint nemcsak magas technológiai színvonala miatt lesz egyedülálló a régióban, hanem egy különleges, modern kori élménycentrumként is képes majd funkcionálni. Ezért évszaktól független programokkal várják a hullámokat meghódítani vágyókat a balatoni hajós élet új központjában, miközben a család minden tagjához szóló vitorlás tanfolyamokat és versenyeket szerveznek. 

Ilyen lesz a kikötő
Galéria: Vitorlás élménycentrum épül Balatonfenyvesen
Fotó: fenyvesyachtclub.hu

Az új kikötőhöz 450 méteresre tervezett hullámvédő gátakat terveztek, része lesz egy 300-350 férőhelyes kikötő, egy 20 szobás szálloda és épül egy ezer négyzetméteres fedett játszótér is. Újdonságként pedig úszó szálláshelyek is létesülnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek