Szállodák, ahol saját jacuzziból csodálhatja a kilátást

Az igazán fényűző szállodai szobák és lakosztályok szinte kötelező tartozéka a pezsgőfürdő - nincs jobb egy városnézéssel, síeléssel vagy munkával töltött nap után, mint elmerülni a forró vízben. Összegyűjtöttük a legmenőbb pezsgőfürdős lakosztályokat.

A privát pezsgőfürdő a kényeztetés netovábbját jelenti, és általában eléggé megdobja a szobák árát ez az opció. A jacuzzival vagy pezsgőfürdővel felszerelt lakosztályokkal csak azok a szálláshelyek versenyezhetnek, amelyek kivételes panorámát is kínálnak a wellness-hez. Összegyűjtöttük a legmenőbb pezsgőfürdős és privát medencés lakosztályokat a Road Warrior Voices alapján.

Jacuzzik és medencék a legszebb panorámával
Galéria: Jacuzzik és medencék a legszebb panorámával
Fotó: L’Apogée Courchevel

A Fokváros közeli halászfaluban található üvegfalú Spa House igazi mennyország a jacuzzi-imádóknak. A lakosztályhoz szaunával, sófürdővel, gőzfürdővel és beltéri jacuzzival felszerelt saját spa is tartozik, napi laza 1568 dollárért.

A franciaországi L'Apogée Courchevel csak a síszezonban, decembertől áprilisig tart nyitva. Egy pezsgőfürdő a szabadba, majd egy gőzfürdő - a legjobb kikapcsolódás egy síeléssel töltött nap után.

A méregdrága New York Palace Jewel Suite vendégei a penthouse-lakosztály saját liftjével érhetik el a tető dizájnos pezsgőfürdőjét. A személyzetnek alap, hogy ilyenkor pezsgőt is készít be.

A kanadai Nordik Spa Nature's Alpina Lodge (Chelsea, Quebec) ad otthont a kontinens legnagyobb szabadtéri spájának. A vendégek 600 dollárt fizetnek egy napra, annak ellenére, hogy a luxus szálláshely szabályai szerint itt sem fotózni, sem telefonálni nem szabad.

Van, ahol nem lehet mobiltelefont használni
Galéria: Jacuzzik és medencék a legszebb panorámával
Fotó: Nordik Spa Nature

230 négyzetméteres tetőterasz és egy végtelen medence is tartozik az Intercontinental Hong Kong elnöki lakosztályához. A kinti jacuzzit moszkitóháló védi. Csodálatos a kilátás innen a Victoria-öbölre, tériszonyosoknak mégsem ajánljuk a helyet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek