Magyar kastélyszálloda kapta a szállodaipar Oscar-díját

Nemzetközi mezőnyben, a világ kedvenc luxusszállodáinak versenyében bizonyított a magyarországi Szidónia Kastélyszálloda, amelyet idén a World Luxury Hotel and Spa Awards legjobbjai közé választottak.

A röjtökmuzsaji hotel a vendégvisszajelzések alapján a „Luxury Wedding Destination" különdíját hozhatta el a Hongkongban megrendezett gálán, írja a turizmus.com.

A World Luxury Hotel and Spa Awards versenyében évről évre a világ legjobb luxusszállodái és azok spái versenyeznek, mégpedig a vendégek tapasztalatai alapján. Idén a befutók közé a magyar Szidónia Kastélyszálloda is bekerült.

 

A kastélyszálló spájaFotó: Schlosshotel Szidónia Kastélyszálloda

Az 2015-évi hongongi gálán a „Luxury Wedding Destination" cím után járó díjat a hotel egyik menedzsere, Gulyás Eszter, és a tulajdonos cég ügyvezetője, David Fallmann vette át.
A szállodaipar Oscar-gálájának tartott World Luxury Hotel and Spa Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat és gyógyfürdőket, illetve azok szolgáltatásait itt maguk a vendégek osztályozzák, értékelik saját élményeik alapján. A számos kategóriában és a Föld minden pontjáról nevező prémium hotelek és spák közül így csak azokat értékelik, amelyeknek korábbi vendégei a legtöbb szavazattal erősítik meg azok kiválóságát.

Vagyis a 2006-ban alapított, és a vendégek döntése alapján odaítélt World Luxury Hotel and Spa Awards egyfajta fokmérője is a luxusnak a turizmusszektorban, az egyes kategóriákban megszerzett győzelem pedig csak tovább emeli a díjazott szállodák, fürdők ázsióját.

A különleges díjat - mint kíváló esküvői helyszín - a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda idén először szerezte meg, a versenyben pedig a magyar győztest olyan nagy nevek mellett értékelték, mint a „Luxury Suite Hotel" díjat elhozó párizsi Plaza Athénée.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek