Kétszeresére nő a szarvasi wellneszhotel

  Háromszázhetven millió forint összértékű beruházással kétszeresére nő a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel wellness-részlege.

  Összesen 370 millió forintos beruházással bővítik a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotelt. A négycsillagos szarvasi hotel projektjét a Dél-Alföldi Operatív Program - közel 210 millió forint értékű – Európai Uniós forrással támogatja - írja közleményében a hotel.

  Látványterv

  Fotó: Liget Hotel  A több százmillió forintos beruházás eredményeként kb. harmadával nő az alkalmazottak létszáma, valamint bővül a már korábban is környezettudatos, számos zöld fejlesztést alkalmazó szálloda gyógyvíz-felhasználása.

  A szarvasi Liget Wellness és Konferenciahotelnek saját 670 méter mélyről feltörő gyógyvízkútja van, amelynek ízületi, reumatológiai, bőr-, és nőgyógyászati bántalmak kezelésére is alkalmas vizét jelenleg a Körös-parton, egy külső meleg vizes medencében élvezhetik a szálloda vendégei a szauna sziget szomszédságában. A beruházás a tervek szerint jövő tavasszal fejeződik be.

  A beruházás során úgynevezett japán típusú fürdőt alakítanak ki, amely a szálloda nyugalmat árasztó gyönyörű természeti környezetének harmóniáját hatványozza egy új gyógyvizes külső-belső medencével. Ez egészül ki balneológiával,reumatológiai,- és medical-wellness szolgáltatásokkal. A Körös-part és az Erzsébet liget nyugalma köszön majd vissza a belső wellness terekben is. . Új szolgáltatásként jelenik majd meg a sókabin, amelyben sóoldatos inhalációval kímélő terápián vehetnek részt a vendégek. A sókabin a prevención túl a felső légúti megbetegedések kezelésére is kiválóan alkalmas.

  Látványterv

  Fotó: Liget Hotel  A Liget Hotel wellness-részlegének belső tereit a négycsillagos szálloda már meglévő részlegeinek, helyiségeinek enteriőrjét kialakító Bálint Ágnes belsőépítész tervezi.

  A nagyarányú fejlesztés nyomán megközelítőleg tíz százalékkal nő Szarvas és térségének egyetlen négycsillagos szállodájában a vendégágyak száma.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!