Vonatjeggyel a gyógyfürdőbe!

Vonatjeggyel a gyógyfürdőbe!

Szeptember 16-án kombinált fürdőjeggyel utazhatnak a pihenni vágyók a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba Budapestről, Győrből és Csornáról - írja közleményében a MÁV-START.

Az utazók a MÁV-START és a GYSEV jóvoltából InterCity vonatokon, majd a Vasi Volán közvetlen buszával juthatnak el a nyugat-dunántúli fürdőbe. A kombinált fürdőjegy magába foglalja a kiinduló állomás és Répcelak közötti menettérti vonatjegyet (a vonatok pót- és helyjegyének árát is), a buszközlekedés árát a vasútállomástól a fürdőig és vissza, valamint a kedvezményes fürdőbelépőt. Ezen felül pedig a fürdő szolgáltatásai közül egészségállapot-felmérést és tanácsadást is biztosít az akciós program keretében.

Fotó: Gyógy- és Élménycentrum Bükfürdő

A kombinált fürdőjegy a csornai vasútállomás jegypénztárában, valamint Győrben a Hunyadi utcai autóbusz állomás forgalmi irodájában váltható, budapesti indulás esetén pedig a MÁV-START Zrt. Budapest–Keleti pályaudvari ügyfélközpontjában minden nap 7 órától 18 óráig.

A kombinált jegy Budapestről indulva felnőtteknek 7210 forintba kerül, ugyanez győri indulással 3920 forint. Tekintve, hogy csak a Budapest-Répcelak vonatjegy másodosztályon 8350 forintba kerülne oda-vissza egy felnőttnek, valóban megéri megváltani a jegyet - már aki ráér egy keddi napon munka helyett gyógyfürdőbe menni. Vásárlás előtt jó tudni, hogy a kombinált fürdőjegy átruházható, de vissza nem téríthető, nem módosítható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek