Szigligeten megint újévi csobbanással várják a balatonistákat

Ismét megtartják a helyiek a hagyományos újévi csobbanásukat a szigligeti strandon január első napján, az eseményt inkább a partról nézelődők pedig idén is számíthatnak egy extrém fürdőruhaversenyre a szokásos etetős, itatós program mellett.

A vendéglátósok Royal Groggal, meleg teával, forralt borral és babgulyással várják az érdeklődőket. A szervezők pedig külön felhívják a résztvevők figyelmét, hogy a csobbanásra bárki jelentkezhet, de csak azok mártózhatnak meg a habokban, akiknek a helyi orvosi vizsgálaton ezt engedélyezték. Nevezési díj nincs, a fürdőzők számára fűtött öltözősátrakat biztosítanak, és minden fürdőzőnek egy takaróval kedveskednek – olvasható a Csodálatos Balaton weboldalán.

Szigligeti csobbanásForrás: Győrffy Árpád / Balatontipp.hu

Ugyanakkor a Balatontipp több szilveszteri és újévi programokat gyűjtő ajánlójából az is kiderül, hogy hasonló csobbanást tartanak az ábrahámhegyi strandon december 31-én délután kettőkor, míg Tapolcán délelőtt 11-kor Szilveszteri Malom-tó úszást rendeznek Schirilla Györggyel és Deák Bárdos Mihállyal. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek