Megújul és bővül a Budapest Kártya

Tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem a rengeteg ingyenes programot, és még több kedvezményt kínáló Budapest Card is. Szintén április 1-jén jelent meg - nyolc nyelven - az idei turisztikai évre kiadott Budapest Guide a Budapest Card katalógussal. A hivatalos városkártyacsalád, a Budapest Card kínálatából mostantól mindenki összeállíthatja személyre szabott élménycsomagját.

Izgalmas, szórakoztató látnivalókkal bővült a Budapest Card által kínált programok sora 2018. április 1-jétől. Ingyenes belépést ad mostantól már 29 attrakcióhoz és természetesen a közösségi közlekedéshez,így a tavalyihoz képest közel 40%-kal bővült az ingyenes szolgáltatások köre. Ezen felül további jelentős, akár 50%-os, kedvezmények várják a Budapest Cardot megvásárló turistákat.

Forrás: Flickr.com

 kultúra szerelmesei a Budapesti Történeti Múzeum és a Nemzeti Múzeum mellett már a Műcsarnokba, a Ludwig Múzeumba és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba is ingyenesen látogathatnak el. A Csodák Palotája is kiváló családi program, ahol a gyerekek interaktívan ismerkedhetnek meg a tudomány világával. De ha a főváros természeti szépségei és érdekességei vonzzák a látogatót, a Pál-völgyi barlangba sem kell már belépőt váltania, ha megvásárolja a városkártya család valamelyik tagját. Budapest gyönyörű panorámáját pedig megcsodálhatja a város egyetlen látogatható gótikus épületéből, a Várnegyedben található Budatowerből.

Természetesen a régi kedvenceket sem kell nélkülözni az új kártyából. Továbbra is ingyenes többek között a fővárosi tömegközlekedés, és a belépés a Lukács termálfürdőbe.

Az új Budapest Card termékcsalád 2018. április 1-jétől 24, 48, 72, 96 és 120 órás változatban kapható a Budapestinfo Point irodahálózat egységeiben, a közterületi Budapestinfo pontoknál, valamint több száz értékesítési ponton a városban. Ezenfelül továbbra is forgalomba kerül a városkártya népszerű, fiataloknak (6-18 év) készült változata, a 72 órás Budapest Card Junior.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek