Óévbúcsúztató városnéző sétát szerveznek Veszprémben

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2017. december 30-án, szombaton 15.00 órától különleges, szilveszteri hangulatú garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével.

A garantált gyalogos városnézés keretében Ferenczik Brigitta idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára. A 15 órakor a Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A vezetést megelőzően egy óévbúcsúztató koccintásra várják a résztvevőket.

Forrás: Flickr.com / Korom János dr.

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 900 forint, diákok és nyugdíjasok számára 500 forint fejenként, a családi jegy pedig 2200 forintba kerül.

A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható, és 10 százalék kedvezményt biztosít a Fricska bisztróban a fogyasztás árából, illetve 50 százalék kedvezményt a Szaléziánum Érsekségi Központ belépődíjából.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek