Digitális ajándék a Budakeszi Vadasparktól

A Budakeszi Vadaspark idén karácsonykor különleges ajándékkal kedveskedik látogatóinak és az állatkedvelőknek: továbbfejlesztette eddig is népszerű okostelefonos applikációját.

Az új Állati NyomoZoo játék az ingyenes alkalmazáson belül az egész családnak játékos ismereteket kínál a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepített állatokról.

Forrás: Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark okostelefonos applikációjával több tucatnyi állatfajt és számtalan természetközeli programlehetőséget lehet zsebre vágni, s így a digitális térben még tovább lehet színesíteni a vadaspark-élményt. Az egyre szélesebb körben használt alkalmazás népszerűségét látva döntött úgy a Budakeszi Vadaspark, hogy idén karácsonykor egy új játékkal lepi meg a látogatóit. Így kerülhetett az applikációba, s most minden állatrajongó képzeletbeli karácsonyfája alá az Állati NyomoZoo kvíz.

A játék az egész vadasparkon végigkalauzolja a felhasználót, akinek minden állomásnál furfangos kérdéseket megválaszolva kell „nyomoznia". Választhatunk a könnyű, közepes és nehéz szint közül. Az alkalmazásban található interaktív térkép megjelöli a játék egyes állomásait is, ahol a kihelyezett QR kódok beolvasása után jelennek meg az adott megállók kérdései. A sikeres teljesítést követően még egy vadasparki keretbe foglalt szelfit is megoszthatunk saját Facebook-oldalunkon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek