A Müpa HD-ben, hét helyszínen vetít felvételeket előadásairól

A Müpa HD-ben, hét helyszínen vetít felvételeket előadásairól

Hét helyszínen várja az érdeklődőket a Müpa HD - Válogatás a Müpa koncertfelvételeiből című ingyenes vetítéssorozat, amelyen újcirkusz-produkciók, kortárs táncelőadások, klasszikus és könnyűzenei koncertek elevenednek meg – írja az MTI.

Fotó: Andrási Zsolt / Flickr.com

 A Müpa 10. születésnapján forgatott felvételeket az Esernyős - Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont tereiben, a Szabó Ervin Könyvtár Zenei Gyűjteményében, a Széchenyi István Szakkollégiumban, a Mathias Corvinus Collegiumban, az ELTE Bolyai Szakkollégiumban, a Jezsuita Roma Szakkollégiumban és a Protestáns Felsőoktatási Szakkollégiumban tekinthetik meg az érdeklődők, első alkalommal november 15-én.

A repertoárban a Recirquel Újcirkusz Társulat Trükkök című látványos előadása mellett többek közt a Nemzeti Filharmonikusok, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapest Bár koncertjei is szerepelnek.

A Müpa hosszú évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a Fesztivál Színház és a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem produkcióit kiemelkedő minőségben rögzítse, így azokhoz a nézőkhöz is eljuthat egy-egy előadás, akik nem tudnak személyesen a Müpába látogatni.

A Müpa HD következő vetítései 2018. január 17-én lesznek, majd a Müpa születésnapján, március 14-én és a Múzeumok éjszakáján folytatódik a programsorozat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek