Az év végéig látható még a Keréknyomok időszakos kiállítás

  Az év végéig látható még a Keréknyomok időszakos kiállítás

   A nagy érdeklődésre való tekintettel az év végéig meghosszabbították a BKV Zrt. Keréknyomok - Külföldi közlekedési kitekintő című tárlatának nyitva tartását – írja az MTI.

  A BKV Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumában látható bemutató 11 ország 15 városának 16 intézményével közösen foglalkozik a magyar és külföldi közösségi közlekedés szakmai hagyatékának és hagyományainak bemutatásával.

  A tárlat, amelyet eddig több mint 12 ezren tekintettek meg, eredetileg október végén zárt volna, ám a nagy sikerre való tekintettel december 31-ig meghosszabbították a nyitvatartását.

  Fotó: BKV Zrt / Facebook

  Az érdeklődők a közösségi közlekedés kezdeti lépéseiről és fejlődéséről különböző relikviák, például egyenruhák, menetjegyek, a megállókat jelző táblák és modellek mellett fotókat, szöveges anyagokat és videofilmeket láthatnak Budapest, valamint Bécs, Bergamo, Berlin, Brüsszel, Madrid, Manchester, Moszkva, Pilzen, Prága, Salzburg, Sao Paulo, Southampton, Stockholm és Sydney városából.

  A kiállításhoz kapcsolódó egyéb anyagok angol és magyar nyelven is elolvashatók a kiállítótérben kihelyezett interaktív felületeken.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!