Verseny is lesz a Társasjátékok Ünnepén

  Verseny is lesz a Társasjátékok Ünnepén

  November utolsó hétvégéjén rendezik meg idén Budapesten, a Lurdy Házban a Társasjátékok Ünnepe elnevezésű kétnapos rendezvényt, amelyen több mint kétezer gyerek, családi, felnőtt, logikai, fejlesztő, parti, stratégiai és társasjátékkal ismerkedhet meg a közönség – írja az MTI.

  Fotó: sling / Flickr.com

  A Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvényt idén november 25-én és 26-án rendezik meg. A program lehetőséget ad arra, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbáljanak ki, és ízelítőt kapjanak a játékok változatos világából - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

  A rendezvényen háromszázötven asztalon hatvan játékmester mutatja be a több mint kétezer társasjátékot hat teremben, ahol nemcsak megnézni lehet őket, hanem ki is lehet próbálni mindegyiket.

  A hétvégén különféle társasjátékos versenyekkel is készülnek a szervezők, valamint verseny is lesz.

  Fotó: sling / Flickr.com

  Újdonság, hogy idén egy gyerekteremmel is készülnek a szervezők, ahova a 3-7 éves korúakat várják a kiefejezetten a korosztály számára készült társasjátékokkal.

  A rendezvényen több klub és az egyre népszerűbb társasjátékos kávézók is bemutatkoznak, a játékfejlesztők pedig egy külön teremben tesztelhetik maguk fejlesztette játékokat, hogy majd az érdeklődők javaslatai alapján tökéletesítsék azokat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!