Mutatjuk az ország legdizájnosabb éttermeit és szállodáit

  Mutatjuk az ország legdizájnosabb éttermeit és szállodáit

  Egy autentikus, 19. századi parasztház, illetve a Ritz-Carlton étterme nyerte el a maga kategóriájában idén a Gastro Design Award 2017 aranyérmét. A legdizájnosabb - nyitott vendégterű - étterem a polányi Babérliget Kúria lett, a leghangulatosabb kerthelyiség pedig a veszprémi Fricska Bisztró.

  A versenyt a Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap rendezte. A pályázatokat ismert hazai illetve nemzetközi szakemberekből zsűri értékelte, köztük Mexikó, Dubaj, az Egyesült Államok és Franciaország vezető hoteljeinek igazgatói, menedzserei.

  Homoki LodgeFotó: PPH Media

   A negyven fő alatti vendégtérrel rendelkezők közül a Nature Quest Resort - Homoki Lodge lett az első, amely a magyar puszta hamisítatlan hangulatát idézi. A negyven fő feletti kategóriában megosztott harmadik helyen végzett a Bistro Fine és a Zwack Unicum Füves Bár, ezüstérmet nem osztottak ki. Első helyezettként aranyérmet vehetett át a budapesti Ritz-Carlton Hotel étterme, a Deák St. Kitchen.

  Deák St. KitchenFotó: PPH Media

   Ugyanebben a kategóriában, a nyitott vendégterű vendéglátóhelyek közül aranyérmet ítélt oda a zsűri a polányi Babérliget Kúria nemrégiben átadott szabadtéri rendezvénypavilonjának, valamint a „Leghangulatosabb kerthelyiség" különdíjával jutalmazta a veszprémi Fricska Bisztró barátságos, emberléptékű vendégtereit.

  "Egyéb vendégtér berendezés és belsőépítészet" kategóriában aranyat nem ítélt oda idén a zsűri, viszont egyhangúan ezüstéremmel jutalmazta a budapesti Füge bolt és kávézó pályázatát, és bronzérmet ítélt oda a Balaton déli partjáról induló, az ország különböző pontjain, különböző rendezvényeken feltűnő mobil Kristinus Borbárnak.

  Babérliget RendezvénypavilonFotó: PPH Media

   Ami a szállodákat illeti, két bronzérmes lett idén: egyik a felsőtárkányi Bambara Hotel, a másik pedig a miskolctapolcai Avalon Resort & Spa. Ezüstérmet a polányi Babérliget Kúriának és a Loft Budapestnek ítéltek oda, a kategória aranyérmese pedig az abádszalóki Butik Design Rooms különleges megjelenése lett.

  A szobák megjelenését vizsgálva a zsűri aranyérmet ítélt oda a ruzsai Homoki Lodge-nak, spa & wellness kategóriában pedig az Avalon Resort & Spa wellnessmegoldása lett az első.

  A teljes listát itt találja!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!