Nyíregyházán mulasson úgy, mint a tirpákok!  Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Tirpák Fesztivál és Pálinkanap Nyíregyházán, a Kossuth téren. A tavalyi Tirpák Fesztiválon 18 ezer adag étel fogyott, és a két nap alatt 25 ezer látogatója volt a rendezvénynek.
   

  Fotó: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft / Facebook


  Szeptember 23-án délelőtt a Népi Ízek Találkozójával indul a program. A hazaiak mellett Szlovákiából, Lengyelországból, Romániából és Ukrajnából öt város készül, hogy bemutassa kultúráját Nyíregyházán. Este retró buliban mulathatnak a látogatók, melyen többek között Dr. Alban is fellép.

  Az 5. Tirpák Fesztivál idén először egészül ki a Pálinkanapokkal. A város 16 főzdét keresett meg, és öt jó hírű, eredetvédett pálinkát előállító cég vállalta, hogy részt vesz a programon, népszerűsítve a hazai pálinkakultúrát. A két napos rendezvényen az étel kóstolójegyek 300 forintba kerülnek majd, a jövedéki terméknek minősülő pálinkáért pénzzel kell fizetni.

  Szeptember 24-én 10 órától kerül sor a 2. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságra, majd folytatódnak a kulturális programok. 16 órakor megnyílik Laci betyár vigadója, és onnantól már csak mulatnia kell a nagyérdeműnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!