Pezsgőzzön a Sacelláry kastély kertjében!

  Pezsgőzzön a Sacelláry kastély kertjében!

  Családi- és gyermekprogramokkal, kiállításokkal illetve könnyűzenei koncertekkel várja az érdeklődőket a 28. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, szeptember 2-án és 3-án.

  A rendezvényen több mint negyven fellépő felel a jó hangulatért - írja az MTI. A Piactér az operett, népzene és néptánc előadások színtere lesz, olyan neves fellépőkkel, mint a Kaláka, Weszely Ernő, a Kerekes Band, Peller Károly vagy a Transylmania. A Pezsgő téren koncertezik az Eurovíziós Dalfesztivál 8. helyezettje, Pápai Joci, valamint a Budafoki Fúvósegyüttes, a Hot Jazz Band és New Level Empire is. Színpadra lép a Mary Podkids, a NAZA, a Bagossy Brothers Company és Dj Infraghandi.

  A Haggenmacher sörgyárban és az Art Quarter Budapest kiállítóterében kortárs képzőművészeti tárlatokat nézhetünk meg. A Dr. Takács Pál Parkban, a Szőlőskert gyermeksátor rendezvényen pedig kézműves- és óvodás foglalkozás, bábjátékok, arcfestés és koncertek szórakoztatják a kicsiket.

  Tárt kapukkal várja az érdeklődőket a fesztivál ideje alatt a gyönyörű Sacelláry kastély, ahol csoportos vezetés keretében mutatják be a történelmi szecessziós kastély látnivalóit.

   

  Fotó: Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

  Megnyitja országos központjának udvarát a borfesztivál vendégei előtt az Ökumenikus Segélyszervezet is. Míg a felnőttek prémium termékeket kóstolhatnak, illetve a segélyszervezet munkáját bemutató fotókiállításba pillanthatnak be, addig a szervezet munkatársai interaktív játékokkal szórakoztatják a gyerekeket.

  A Magdolna utcában megelevenedő Művész utcában különféle művészeti alkotásokkal, installációval ismerkedhetünk, míg a Hosszúhegy téren felállított alkotósátrakban mindenféle kreatív programokba feledkezhet bele az, aki csak akar.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!