Idén nyáron is esti piaccal vár Sóstógyógyfürdő

  Hetente kétszer délután öttől este fél tízig várja látogatóit a Sóstói Piac, amelynek standjain Nyíregyháza és a bokortanyák jellegzetes helyi termékeit kínálják. A portékák között idén már frissen sült házi rétest és hűsítő gyümölcsitalokat is lehet majd találni.

   

  Fotó: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

  Pálinka, kézműves sajt, lekvár, szörp, méz, különleges házi füstölt áru és számos mangalica termék - a Sóstói Piacra látogatók az esti órákban felállított standokon megismerhetik a helyi termékeket, és azokkal az ízekkel találkozhatnak, amelyek Nyíregyházán és a bokortanyákon találhatóak. A sóstói vásár a nyári programsorozat része, amelyről a vendégek a szállodákban és a helyi látványosságoknál tájékozódhatnak.

  A helyi lakosokat és a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőre érkező turistákat idén is a központi parkban felállított kis piactéren várják június 21. és augusztus 30. között, ahol minden szerdán és szombaton 17 és 21.30 óra között a helyi termelők friss portékáira számíthatnak. Idén újdonságként már kézműves süteményeket is találnak majd, köztük különböző ízekben kínált házi rétest és kellemesen behűtött zamatos gyümölcsitalokat is. A gasztronómiai kínálat mellett ajándéktárgyak, hagyományos kézműves és iparművészeti alkotások is várják a piacozni szeretőket.

  Fotó: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!