Ergonomikus nyugágyakkal szerelték fel az Aquaticumot

  Új mászófal a hullámmedencében, kifeszített napvitorlák a teraszon, és ergonomikusan kialakított napozóágyak - új felszereléseket kapott a debreceni Aquaticum.

  Megújult a hullámmedence egyik legnépszerűbb élményeleme, a mászófal, amelynek fogásait kicserélték és megduplázták a darabszámát. A napozóteraszon kifeszített napvitorlákból pedig a gyerekek homokozója és a nyugágyakkal felszerelt füves területű terasz is kapott. A szabályozható magasságú vitorlák mellett több tucat kék napozóággyal és sárga napozószékkel igyekeznek színesebbé tenni az élményfürdő napozóteraszát.

  Fotó: Debreceni Aquaticum

   A termálfürdő kültéri medencéje mellett a fürdőzők részére negyven új, ergonomikusan kialakított, állítható fejtámlával rendelkező napozóágyat helyeztek el, amelyek mindegyike extra széles, vízáteresztő fekvőfelülettel rendelkezik. Tizenöt új napozóágyat pedig a medencetérben állítottak fel.

  Az újdonságok mellett idén is egész nyáron át tartó rendezvénysorozattal készülnek a szünidőre: az élményfürdő kupolája alatt és a napozóteraszon képzett animátorok, ugrálóvár és kézműves foglalkozások várják a gyerekeket. A strandfürdő felújítás előtti, utolsó szezonjára retrofotó kiállítással is készülnek - írja a Turizmus.com.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!