Megszűnt a kedvezményes balatoni utazás kombinált jegye

Nemcsak a tó körüli vasúti és hajós utazás volt olcsóbb a Balaton Mix napijeggyel, de a tóhoz utazás is. A BAHART szerint nagyon kevesen használták, ezért szüntették meg az idei évtől.

 

Nemrég adták át a Balaton 2. akadálymentes hajóját a Nemzeti Regatta Siófok 2016 nevű motorostFotó: Balatoni Hajózási Zrt.

Tizenhárom év után szépen csendben kimúlt a balatoni tömegközlekedés egységét a vonatokra és a hajókra egyetlen kedvezményes jegyben megteremtő Balaton Mix rendszere - írja a Balatontipp. A megszüntetésre egyik olvasójuk hívta fel a figyelmet.

A megszüntetés okáról a lap megkérdezte a Balatoni Hajózási Zrt.-t is, amelynek nevében Mihalovics Dóra marketing vezető azt írta, hogy "a befektetett energiák és promócióra fordított összegek a két cég (MÁV START Zrt.- a szerk.) közös kiértékelése alapján nem hozta meg az elvárt eredményt. Minimális volt azoknak az utazóknak a száma, akik kvázi a keretnek megfelelően folyamatosan a menetrendi hajóval utaztak volna adott napon a vonatjegyük mellett".

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek