Állatsimogatóval nyit újra a vasúti élménypark

  Állatsimogatóval nyit újra a vasúti élménypark

  Tavasszal újra kinyitja kapuit Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja, a Vasúttörténeti Park. A szezont egyből az április 17-i Húsvéti Nyuszikereséssel indítják, amely mellett a szervezők számos kézműves és hagyományőrző programmal is készülnek látogatóiknak.

  Vasúttörténeti Park

   Lesz majd kreatív sarok, ahol ünnepi dekorációkat lehet készíteni, de kipróbálhatják a tojásfestést és az írókázást is. A nyuszikereső játékban minden gyereknek a parkban elrejtett fából készült játékokat kell megtalálnia és összegyűjtenie, amiket aztán apró ajándékokra lehet beváltani.

  De az ígéretek szerint nem lesz hiány az énekes-táncos programokból sem, főleg hagyományőrző néptánc-bemutatókkal szórakoztatják majd a látogatókat. Természetesen most is ki lehet majd próbálni a népszerű hajtányozást, a kerti vasutazást, a lóvasutat és a sínautót is, de egy nagy mozdonyon is lehet majd utazni. Az erre az alkalomra felállított állatsimogatóban pedig különféle háztáji állatokkal lehet majd egy kicsit közelebbről is megismerkedni. A rendezvény tíztől este hat óráig tart, a programokról bővebben itt olvashatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!