Budapesti hotelt választottak a világ legjobbjának

Legalábbis a TripAdvisor utazói saját élményeik és tapasztalataik alapján választották az Aria Hotel Budapestet a világ legjobb szállodájának.

Zene által inspirált dizájn, exkluzív rooftop bár és odaadó vendégszeretetet – ezek a vélemények tértek vissza legtöbbször az utazók kommentjeiben, amikor az Aria Hotel Budapestet értékelték. A másfél éve nyílt szálloda a Library Hotel Collection-csoport legfiatalabb tagja a TripAdvisor utazói körében is népszerű.

Galéria: Budapesti hotelt választottak a világ legjobbjánakFotó: Aria Hotel Budapest

Január 24-én, a 2017-es Travelers' Choice Awards versenyének lezárásával az Aria Hotel Budapest nemcsak a világ legjobb szállodája díjat zsebelte be a TripAdvisor utazóitól, de a Legjobb Magyar Romantikus Szálláshely, a világ 17., Európa 8. és Magyarország Legjobb Szolgáltatását Nyújtó Szállodája, valamint a Legjobb Luxus szállodák kategóriában a világon a 3., míg Európa és Magyarország esetében az első helyet kapta - sorolja a frissen elnyert díjakat a közlemény.

Galéria: Budapesti hotelt választottak a világ legjobbjánakFotó: Darabos Gyorgy / Aria Hotel Budapest

A lánc budapesti luxusszállodájának belsőépítészeti terveit Varró Zoltán dizájner álmodta meg, így a négy szárnyban különböző, zene által inspirált szobákat és lakosztályokat találunk. A különböző stílust felvonultató szárnyak minden egyes szobája zenei nagyságokat és legendákat ünnepel az opera, a klasszikus zene és a kortárs jazz világából. A zenei dizájn a Music Garden-be kalauzolja a látogatókat, ahol lábuk alatt a zongora billentyűit idéző fekete-fehér csempe, a fejük fölött az átlátszó üvegtető kelt különleges hangulatot.

Galéria: Budapesti hotelt választottak a világ legjobbjánakFotó: Aria Hotel Budapest

Mindez a tetőteraszon fokozódik: Budapest egyetlen egész évben nyitva tartó tetőteraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a város nevezetességeire. Itt a High Note SkyBar koktéljai és ételei mellett a szálloda Harmony Rooftop Jógát is ajánl. A hotel három kiváló művésszel is szorosan együtt dolgozik: Rost Andrea a szálloda opera szárnyának, míg Rúzsa Magdolna a könnyű zenei szárnynak kurátora; Bogányi Gergely pedig a kezdetektől fogva gyakori vendége a hotelnek, és játszik a róla elnevezett zongorán.

Galéria: Budapesti hotelt választottak a világ legjobbjánakFotó: Krisztina Filep / Aria Hotel Budapest

A TripAdvisor Traveler's Choice díja mellett az Aria Hotel Budapest tavaly elnyerte a Condé Nast Traveler Readers' Choice díját, tavaly előtt Európa legjobb spa díját zsebelte be, és bekerült az első 10 közé a Travel + Leisure's World's 2016 Legjobbjai válogatásában. A Library Hotel Collection szolgáltatásait kifejezetten magas, 96,1% vendégelégedettséggel díjazták látogatói a ReviewPro's 2016 Top Luxury Hotel & Brand jelentésében, amely a világon a legmagasabb pontszámot jelenti.

Galéria: Budapesti hotelt választottak a világ legjobbjánakFotó: Aria Hotel Budapest
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek