Január első szombatján ragadozó napot tart a Budakeszi Vadaspark

  A Budakeszi Vadaspark januárban is megtartja a már hagyományosnak számító ragadozók napját, amelyen minden alkalommal egy-egy fajt mutatnak be a látogatóknak. Tavaly a hiúz volt soron, január 7-én pedig a kutyafélék képviselőit, az aranysakált, a rókát, a nyestkutyát és a farkast ismerhetik majd meg alaposabban.

   

  Nyestkutyapár a vadasparkbanFotó: Budakeszi Vadaspark

  A Budakeszi Vadasparkban számos Magyarországon őshonos, vagy a Kárpát-medencébe betelepült állatot lehet testközelből megnézni, legyen az háziállat, madár, vagy kisemlős. Azonban mind közül a legkülönlegesebb élmény az lehet, mikor az ember egy valódi ragadozóval nézhet farkasszemet úgy, hogy nem kell rögtön felkötnie a nyúlcipőt - fogalmaz közleményében a vadaspark, ahol a Ragadozók napján a hazai erdőkben is felbukkanó kisebb ragadozóké, a rókáé, a nyestkutyáé, a farkasé, és az év elején Budapest környékére is visszatérő aranysakálé lesz a főszerep.

  Január hetedikén állattréningeken, szakvezetéseken és látványetetéseken lehet közelebbről is megismerkedni a vadaspark ragadozó állataival. A szombati programokon a normál belépő megvásárlása után ingyenesen lehet részt venni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!