Street foodra nyitnak hotelt a Dorottya utcában

Street foodra nyitnak hotelt a Dorottya utcában

A belváros szívében, a Dorottya utca 8. szám alatt, a Vörösmarty tértől néhány percre nyílik meg 2018 első negyedévében a D8 Hotel Budapest.

Fotó: Dominarium.hu

 Fiatalos, trendi stílusú, háromcsillagos superior besorolású szálloda 121 szobával, modern közös terekkel, hangulatos reggelizővel és street food étkezési lehetőséggel - egyelőre ennyit tudni az új hotelről, amely nagyjából arra a generációra épít, amelyre egy ideje néhány nagyobb európai szállodaüzemeltető cégcsoport is. Legutóbb tavasszal például az Orbis Hotel Group nyitott meg két tematikus hotelt: az egyik a régi számítógépes játékok rajongóit, a másik pedig a bringásokat célozza meg.

Azt még nem tudni, hogy a D8 hotel pontosan milyen irányt lő be a fiatalok eléréséhez, de azt már igen, hogy a hotelt az a Continental Group fogja majd üzemeltetni, amely jelenleg a tíz évvel ezelőtt megnyílt Hotel Parlamentet, a 2009-ben nyitott Hotel Palazzo Zichyt, és az idén nyílt Hotel Moments Budapestet is üzemelteti. Utóbbi néhány méterre az Operától található, és egy XIX. századi palota másfél évig tartó felújítási munkálatainak eredménye után fogadott először vendéget márciusban. De ekkor nyitotta meg kapuit a szálloda utcafrontos étterme, a Bistro Fine is, amely minden napszakban kínál valami harapnivalót a szállóvendégeknek és az utcáról betérőknek is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek