Megint féláron ehetünk a street food éjszakáján

  És már nemcsak a fővárosi, de a szegedi street food árusok is 20-tól 50 %-ig terjedő árkedvezményekkel várják látogatóikat december nyolcadika éjjelén.

  December 8-án, csütörtökön este hat órától újra megtartják a Street Food Éjszakáját, amikor a street food bárok és éttermek 20 és 50% közötti árkedvezménnyel és különleges, adventi menüvel várják vendégeiket.

  Fotó: Flyerz.hu / Chili’s Burger Budapest

   A budapesti street food népszerű hulláma egyre több olyan különleges helyet vonultat fel, mint például a Budapest Barbecue Company, amely az eredeti amerikai barbecue közösség életérzését igyekszik Budapesten is megmutatni. De ilyen a Gringos Amigos, amely a tex-mex vonalat képviseli, és aminek casual fast food éttermét valószínűleg a mexikói konyha szerelmesei tudják igazán értékelni. Aztán ott van a Raqlap nevű hely, amely Budapest első gasztro & street bárjának számít, és amely a főváros legkisebb fesztiváljaként aposztrofálja magát - itt például találkozhatunk pulled pork szendvicsekkel és száznál is többféle fröccsvariációval.

  A 3 Street Food Éjszakája már csak annyiban is más lesz, mint eddig, mert ezúttal Szegeden is csatlakoznak az eseményhez a street food-ot kínáló vendéglátóhelyek. Így aztán velük együtt több mint 60 helyen várják a műfaj kedvelőit. A pontos listát a helyek fontosabb adataival, az adott kedvezmények mértékével és erre az estére szóló speciális fogásaikkal együtt itt találják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!