Több magyar hotel is díjat nyert egy nemzetközi versenyen

Több magyar hotel is díjat nyert egy nemzetközi versenyen

Több magyar szálloda is díjat kapott a rangos turisztikai World Travel Awards európai gáláján, amit szeptember 4-én Szardínia szigetén a Forte Village Resort hotelben tartottak - írja a Turizmus Online.

A díjat 23 évvel ezelőtt a turisztikai szolgáltatásokat végző cégek és turisztikai célpontok elismerésére hozták létre. A jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki az indulókat és végül szavazással döntenek a nyertesekről. A szavazás regionális, országos és globális szinten történik. A régiók nyertesei ezután a többi régió győzteseivel versenyeznek, majd év végén a Nagy Fináléban hirdetik ki a végső nyertest.

Fotó: Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

 A vezető magyar szálloda és a vezető lakosztály díját idén a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest kapta. A vezető üzleti szálloda a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, a vezető butik hotel a Boutique Hotel Budapest, a vezető rezidencia a Boscolo Residence Budapest, a vezető üdülőkomplexum a Hotel Silverine Lake Resort, a vezető apartmanszálloda-márka a Frasers Hospitality, a vezető apartman szálloda a Fraser Residence Budapest és a vezető spa hotel a Spirit Hotel Thermal Spa lett.

Az európai díjazottak teljes névsorát itt olvashatja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek