Zenélő villamos jár szombaton a 4-es vonalán

  Tizenhat zenész és zenekar, köztük a Villon Trió, Kardos-Horváth János és a Real Trill All Stars is fellép szombaton a fővárosi 4-es villamos vonalán közlekedő Dallamos Villamoson.

  Hat évvel ezelőtt a Magyar dal napja beharangozó eseményeként indult először útjára a Dallamos Villamos, mostanra azonban önálló rendezvényként szervezi meg idén a Zeneszöveg.hu. A 4-es villamos vonalán haladó nosztalgia-szerelvény mindkét kocsijában hazai zenészek szórakoztatják a közönséget, a járatra érvényes jeggyel vagy bérlettel bárki felszállhat.

  Fotó: Dallamos Villamos Facebook

   Idén csatlakozik a Dallamos Villamoshoz a Real Trill All Stars, azaz a hazai rap fenegyereke, Mr. Busta, és a vele közösen zenélő Awful és Shawn. Fellép még Kiss Barna a Villon Trióval, Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, valamint a feltörekvő fiatal előadók közül a Wakachuka duó, az Innergarden, Dóka Attila, a Gyík zenekar és a Twin City, valamint a testvérével, Fekete Mátyással közösen a Carbonfools gitárosa, Fekete István is.

  A szervezők szerint irányonként mintegy 300 utas szokott felszállni a járatra, a 16 mini koncertet így összesen közel háromezren élvezhetik végig. A rendezvényhez kapcsolódva a fellépők dalszövegeit és további érdekes információkat tartalmazó Zeneszöveg kiskönyvet idén is kézbe vehetik az érdeklődők. A szombat délután fél négykor kezdődő és este fél tízig tartó programról bővebben itt olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!