Kiállítás nyílik a legújabb bringás dizájnról

  Tizenkét ország legfrissebb kerékpáros dizájn innovációit mutatja be az Iparművészeti Múzeum június 17-én startoló Bringológia című tárlata.

  A Közlekedési Múzeum és az Iparművészeti Múzeum együttműködésében létrejött tárlat a Kultúrgorilla csapatának válogatásában a jövő innovációit vonultatja fel a KM gyűjteményének darabjai mellett, számolt be az MTI.

   

  Fotó: Marjai János, MTI

  A kiállítás arra keresi a választ, hogy hogyan ösztönözheti a design a biztonságos, kényelmes és stílusos kerékpározást, milyen szerepe van a tervezőnek a városi rendszerek kerékpárközpontú fejlesztésében, és hogyan hathat a design és a kerékpár a globális társadalmi, ökológiai és gazdasági folyamatokra.

  A Bringológia kiállítás több mint tíz ország legfrissebb dizájn innovációiból válogat. A dizájn, mint szakterület és szakma értelmezési határait feszegeti: a látogató az új formai fejlesztések mellett rendszerformáló koncepciókkal, társadalmi projektekkel, és innovatív technológiákkal ismerkedhet meg, olvasható az esemény Facebook-oldalán.

  A kiállítás november 27-ig látható, a teljes árú belépőjegy 2200 forint.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!