Négycsillagos wellness hotel nyílik a Mátrában

Fotókat még nem, csak látványterveket lehet látni az épületről, mindenesetre húsvétkor, garantáltan gyönyörű környezetben és jó klímában nyílik meg az új négycsillagos szálloda a Felső-Mátrában.

Évről-évre egyre több turista érkezik a Felső-Mátrába, amit speciális klímájának is köszönhet. Tavaly, amikor az utóbbi száz esztendő legmelegebb nyara volt, fenn 5-8 fokkal alacsonyabb hőmérsékletet mértek, mint a fővárosban vagy a vízpartokon.

A Mátraszentimrét, Mátraszentlászlót, Mátraszentistvánt, Galyatetőt, Fallóskutat és Bagolyirtást magában foglaló Felső-Mátra településein a négycsillagos hotelektől a falusi portákig számos, különböző kategóriájú szállások közül válogathatnak a turisták. De tavaly nyitotta meg Galyatetőn a bakancsos turisták hegyi hálószobáit a Magyar Természetjáró Szövetség is, ahol kerékpárkölcsönző és -szerelő műhely is várja a turistákat. Idén húsvétkor pedig Mátraszentimrén nyílik egy újabb négycsillagos szálloda, a 40-50 vendég fogadására alkalmas Vadvirág - tudta meg a Turizmusonline.

Az új szállodának külön étterme és wellness-részlege lesz, a következő két évben pedig a tervek szerint száz férőhelyesre bővítik a jelenlegi épületet. Fotókat még nem tudunk mutatni, egyelőre csak látványterveket találtunk a hotel építéséről szóló projekt oldalán.

Fotó: aib.hu

 

Őszi wellness pihenés
A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!
További információ itt!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek