Jótékonysági fánkfalást rendeznek Monoron

  Az eladott fánkokból befolyt összeget a helyi rászoruló gyerekek nyári táboroztatására fordítják.

  Február 13-án délután két órától a Monor Hegyessy Lions Club ismét Fánkfalót rendez, ahol a frissen sült fánkok mellé forralt bort és gyümölcsteát kínálnak, a gyerekeknek pedig játszóházat, kézműves foglalkozásokat szerveznek.

  Forrás: Travelo

   És amíg a kicsik gyöngyöt fűznek vagy álarcot készítenek, addig a nagyobb kézművesek standokon kínálják portékáikat: Kaltenecker Andi például Csodaszappanjait, a Csúzi Családi Pincészet almatermékeit, Pásztor Piroska a patchwork munkáit, Jandó Luca saját kerámiáit, Takács Kati Cseppkincseit, Trajkovics Gabi textiltermékeit, a Mézédes Méhészet pedig finomságait árulja az asztalain. Németh Zoltán mestercukrász szinte megállás nélkül készíti különleges nyalókáit.

  Fotó: Kultpince.hu

  Mindeközben lesz élőzene, tánc, a Bor-Óka Zenekar mellett pedig az EDS Group gondoskodik a hangulatról. De akit a dobok jobban izgatnak, azok az E-Drum Stúdió dobjain is üthetik a ritmust.

  A jelmezbe vagy maszkba öltözött látogatóknak automatikusan jár egy fánk, de a legötletesebb jelmezeket külön díjazzák. Bár a rendezvényre a belépés ingyenes, az esemény szervezői a nap folyamán befolyt összeget a rászoruló monori gyerekek nyári táborozásának támogatására fordítják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!