Márton napi gyertyafényes vacsoravonat indul Gödöllőre

  A Gödöllőre tartó Gyertyafény Expressz utasainak november 11-én egy gasztronómiai ízutazást ígérnek, a gödöllői vasútállomás Királyi Várójának termében pedig egy zongoraestje várja őket. Kell ennél több egy romantikus libatorra?

  A MÁV Nosztalgia Kft. november 11-én, idén is elindítja Márton napi vacsoravonatát, melynek középpontjában a, Márton-napi népszokás hagyománya szerint e napon fogyasztandó, libaételek és a hozzá tartozó újbor áll - olvasható a MÁV közleményében. 

  Fotó: MÁV

  A Márton napi Gyertyafény Expressz vacsoravendégei részesei lesznek egy gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a finom libaételeket felvonultató menük és prémium borok választéka. A vacsoravonat Gödöllőre repíti utasait, ahol Gödöllő vasútállomás Királyi Várójának impozáns termében Posta Victor, a Madách Színház művészének zongorás estje szórakoztatja a nagyközönséget.

  A vacsoravonat vendégei különleges hangulatú nosztalgia étkezőkocsikba válthatnak jegyet, többek között – a több mint 100 éves – Teakfa Orient étkezőkocsiba, valamint Albert Flórián, a Császár nevét viselő Albert kocsiba, és a Budapest étkezőkocsiba. A Márton napi vacsoravonat szerelvénye november 11-én, este 19.00 órakor gördül ki a Nyugati pályaudvarról.

  Fotó: MÁV

  Jegyeket elővételben november 4-ig, személyesen a MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában a Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett lehet váltani, de helyet foglalni az utazas@mavnosztalgia.hu mail címen is lehet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!