Most ingyen szállítja a bringákat a MÁV a Balatonra

 



Díjmentes kerékpár-szállítási lehetőséget biztosít a MÁV-START a Balatonfenyvesi Kisvasúton utazóknak az Őszi Nyitott Balaton rendezvény ideje alatt. A vasúttársaság a kombinált Balaton Mix jegyekben foglalt utazási lehetőséget is egy nappal, október 4-éig meghosszabbítja - írja közleményében a vasúttársaság.

Szeptember 25. és október 4. között rendezi meg a Balatoni Regionális TDM Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. az Őszi Nyitott Balaton rendezvényt, amelynek ideje alatt a Balaton Mix jegy plusz egy napon 0-24 óráig jogosít korlátlan számú díjmentes utazásra a Balaton körüli vasútvonalakon, és a tavat átszelő hajójáratokon. A háromnapos Balaton Mix jeggyel két alkalommal, a hétnapos Balaton Mix jeggyel három alkalommal lehet utazni. Bővebb tájékoztatás a Balaton Mix oldalán olvasható.

A díjmentes kerékpárszállítás lehetőségével az az utas élhet a Balatonfenyvesi Kisvasúton, aki a viszonylatra érvényes menetjeggyel vagy utazásra jogosító okmánnyal rendelkezik. Díjmentesen személyenként egy darab kerékpár (akár tandem is) szállítható. Speciális igény (például utánfutós kerékpár szállítása) esetén is csak egy kerékpárjegynek megfelelő díjmentesség vehető igénybe. A kerékpárszállító kocsiban vonatonként maximum 16-18 kerékpár elhelyezésére van lehetőség. Tekintettel a kisvasút korlátozott, de bővíthető kerékpárszállító kapacitására, a kedvezmény csoportos igénybevételét előre jelezni kell a +36 85 361 831-es telefonszámon. Bővebb információt erről a Balatonfenyvesi Kisvasút oldalán olvashat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek