Olasz márványpadlót kapott a debreceni ifjúsági szálló

  Olasz márványpadlót kapott a debreceni ifjúsági szálló

  20 millió forintos beruházással teljesen megújult a Kossuth Lajos Kollégiumok III-as
  épületének fogadótere - olvasható a KLK Hotel Zrt. közleményében.

  Az ifjúsági szálló fogadótereKLK Hotel

   A College Hostels tagjaként működő Kossuth Lajos Kollégiumok közül a III-as épület a legnagyobb befogadó képességű, 651 férőhellyel rendelkezik. Bár a hatszintes létesítmény szeptembertől június végéig diákotthonként üzemel, a nyári hónapokban ifjúsági szállóként várja a Debrecenbe látogató turistákat, családokat. A kollégiumokban 5-6 ezer vendég szokott megfordulni júliusban és augusztusban. Az elmúlt években a III-as épületben teljesen felújították a szobákat, most pedig két hónap alatt a fogadóteret is korszerűsítették.

  KLK Hotel

   A munkálatok során a több mint 100 m2-es hall olasz márványból készült padlóburkolatot kapott, kiegészült a csiszolt mészkő falburkolat, modern recepciós pultot építettek be, de lecserélték a foteleket és az asztalokat is. A felújítás bruttó 20,3 millió Ft-ba került, melyet a KLK HOTEL Zrt. saját erőből finanszírozott.

  A debreceni ifjúsági szállóban júliustól augusztus végéig 8000 forintért egyágyas, 9200 forintért kétágyas szobákat lehet bérelni, de a Campus fesztiválra és a virágkarnevál idejére még kedvezőbb árakkal készül a hotel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!