Ők a Best of Budapest & Hungary idei díjazottjai

    Ők a Best of Budapest & Hungary idei díjazottjai

    A Budapest Week Publishing kiadó 1993 óta díjazza – idén 59 különböző kategóriában – a hazai vendéglátó, szállodai és más idegenforgalmi szolgáltató szféra tagjait.

    A Best of Budapest & Hungary Életmű díját idén Bock József vehette át, a magyar borkultúrában, a hazai gasztronómiában és vendéglátásban, valamint a villányi régió fellendítésében vállalt szerepéért – jelentette be a kiadó.

    Best of Budapest & Hungary kiemelt kategóriáinak díjazottjai
    Az Év Gasztrobloggere: Csíki Sándor, a Food&Wine bloggere.
    Az Év Séfje: Wolf András, a Boscolo Budapest, a New York Kávéház és a Salon étterem séfje.
    Az Év Cukrásza: Raj Ráchel tortadizájner, a Tortaszalon tulajdonosa.
    Az Év Éttermese Modern kategóriában: László Árpád, a Robinson - Timeless kitchen és a BRGR-lánc tulajdonosa.
    Az Év Éttermese Classic kategóriában: Rudits Károly, a Lou Lou étterem tulajdonosa.
    Az Év Éttermese Budapesten kívül: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd, az encsi Anyukám Mondta étterem tulajdonosai.
    Az Év Szállodása: Thomas M. Fischer, a Corinthia Hotel Budapest igazgatója.
    Az Év Szállodása Budapesten kívül: Katz Péter, a büki és sárvári Danubius Health Spa Resort szállodák igazgatója.
    Az Év Gasztro-borásza: ifj. Figula Mihály, a balatonfüredi Figula Pincészet vezetője.
    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!