Kézműveskedés Gödöllőn, mézeskalács készítés Gyulán

  Családbarát karácsonyi program Gödöllőn, séta az éjszakai Budapesten, Gyulán pedig Jancsi és Juliska is elámulna. Advent második hétvégéje tobzódik a programokban.

  Adventi Kastélynapok Gödöllőn

  Családbarát karácsonyi programsorozattal várja a Gödöllő Királyi Kastély a látogatókat. Adventváró napokat rendeznek, szombaton és vasárnap is zenés-színházas előadásokkal. Kilenctől délután 3-ig kézműves foglalkozásokat tartanak, szombaton pecsételéssel képeslapot, ajándék-kísérőt és fakorongot készíthetnek a kreativitásuk kiélésére vágyók. Vasárnap karácsonyi hólabdákat csinálhatnak hópasztával és szalvétatechnikával. A karácsonyi vásárral egybekötött programsorozatot a pálmaházban tartják, de az állandó kiállítások ez idő alatt is megtekinthetők.
  Részletek itt.

  Séta Budapest éjjeli titkainak nyomában

  Ezt a programot örök kíváncsiaknak ajánljuk, akik nem elégednek meg azzal, amit látnak. Az Imagine Budapest túravezetője A fény útja című városnéző sétán a pesti éjszakába kísér, ahol a résztvevőknek mesél a városi világítás történetéről, a fény szimbolikus jelentéséről, a fáklyajegyről, a gyertyaszolgálatról és más egyéb érdekességről. Közben a résztvevők a fényben úszó belvárosban barangolhatnak. Találkozási pont az Operaház főbejáratánál. Részletek itt.

  Méz- és Mézeskalács Fesztivál Gyulán

  Ez egy olyan hely, ahol Jancsi és Juliska is elcsodálkozna. Míg a fesztivál szombati napja inkább szakmai nap, addig vasárnap számos program várja a finomság kedvelőit. A sportcsarnok vásárában mézfajtákat, mézeskalácsot, cukrászati különlegességeket mutatnak be, a gyulai várban mézeskalácsot készíthetnek felnőttek és gyerekek. A Várfürdőben mézes masszázzsal és szaunával igazodnak a fesztiválhoz, és a vármúzeumban is kedvezményes körsétát tartanak.
  További részletek itt.

  Még több izgalmas program a hétvégére itt!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!