Wang Mester új éttermet nyit a belvárosban

  A megszokott kínai ízek mellett a koreai és a japán konyha hatása is felfedezhető lesz Wang Mester új, belvárosi éttermének kínálatában. A Travelo pedig már a nyitás előtt végigkóstolhatta a menüt.

  A tervek szerint szerdán már nyit Wang Mester új étterme az V. kerület turistáktól hemzsegő részén, a Petőfi Sándor utcában.

  Hideg előétel nyúlhúsbólTravelo

   A Mandarin Bistro névre keresztelt étterem célja, hogy a kínai konyhát ismét egy új oldaláról mutassa meg. Wang Mester Gizella utcai egységének tavalyi átépítésekor is újított, a korábbinál magasabbra tette a lécet a kínálat és a belsőépítészet szempontjából.

  Sertéshússal töltött batyukTravelo

   Most új célcsoport felé is nyit: Az új hely azoknak készült, akik Zuglóig nem feltétlenül mennek el egy vacsoráért, de a jó elhelyezkedést hajlandók is megfizetni, és rendhagyóbb, fúziós, trendi ízeket várnak el ezért a pénzért.

  Kacsa pagodabrokkolivalTravelo

   A menü még nem végleges, mi kóstoltunk több előételt, egy levest, a főételek közül húsosat és halasat egyaránt, salátákat és egy desszertet is. Hogy ezek közül végül mi kerül fel az étlapra, azt még nem tudjuk, de a három legnépszerűbb fogás képét beleraktuk a cikkbe, ön pedig elmondhatja, hogy ránézésre melyiknek lenne leginkább helye egy önmagát fine dining kategóriába pozicionáló kínai étterem étlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!