Pénteken nyílik a Belvárosi Gasztrosétány Budapesten

    A magyar termelőké, gasztronómiai termékeké, különleges és hagyományos magyar ételeké és italoké lesz a főszerep péntektől négy hónapon át a fővárosi Erzsébet téren a Belvárosi Gasztrosétány programsorozata keretében.

    Necz István, a Belvárosi Gasztrosétány rendezvénysorozat főszervezője a hétfői sajtótájékoztatón azt mondta: ez lesz az első olyan rendezvény, amely ennyi időn át, ilyen sok magyar termelőnek és magyar terméknek biztosít bemutatkozási lehetőséget. A négy hónap alatt összesen több mint kétszáz kiállító fordul meg a téren - írja az MTI.

    Novemberben a Belvárosi Liba és Újbor Fesztivál, decemberben a Belvárosi Karácsony, januárban a Belvárosi Disznótor, februárban a Belvárosi Sajtfesztivál várja az érdeklődőket a programsorozat keretében.

    A "street food utcává" váló téren színpadi műsorok, fűtött teraszok, hétvégente pedig termelői piac is várja az ingyenes fesztivál vendégeit.

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!