Iparkodjon, ha szállást keres a hosszúhétvégére!

  Már most nehéz üres szobát találni az október 23. utáni hosszú hétvégére, és a külföldi városlátogatásokra is gyorsan megtelnek a buszok. A wellnesz-hotelek és Eger a legfelkapottabb.

  Az Világgazdaság csütörtöki cikke szerint a legjobb vidéki wellnesz-hotelekre már most ki lehet tenni a megtelt táblát, pedig az utolsó nagy foglalási roham még hátravan. A tíz legnépszerűbb település közül nyolcban van termálfürdő; a legfelkapottabb célpont Eger - írja a lap.

  Ahol wellnesszelni lehet, ott teltház várható, a többi városi és budapesti szállodában nem lényegesen magasabb a telítettség, mint máskor – közölte a Danubius szállodalánc. A Hunguest Hotels arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy a 21 házból álló szállodalánc már most 90 százalékos telítettségen áll, de például a tapolcai, a zalakarosi és a hajdúszoboszlói hotelekben már akadnak teljes kihasználtságú napok is.

  A szállodák főleg hároméjszakás csomagokat árulnak, a szobákat ilyenkor akár 10-15 százalékkal magasabb áron lehet értékesíteni. Sokan azonban a lehető legrövidebb időszakra foglalnak, gyakran már csak egy vagy két éjszakára sikerül telt házat produkálniuk a házaknak. A szallas.hu szerint az átlagos foglalási érték a négynapos hétvégére meghaladja az 50 ezer forintot.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!