Elrabolták a törökök az év utazóját

Heti százezer forintos fizetéséért az év utazója, Juci a héten Észak-Magyarországon barangolt; bejárt egy barlangot, nyári bobozott, de sajnos elrabolták. Hogy megkerült-e, kiderül a videóból.

Mountainkartozással - ami olyan, mint a gokart, csak hegyen űzik - indítottak az év utazói a Mátrában csodálatos fehér munkavédelmi overállban, ahol Juci megelőzte Lacit, akivel egyszer már utazott együtt, és végül beütötte az orrát. Aztán az egri várban lőni tanultak, de közben elrabolták Jucit a törökök. Szerencsére éppen kéznél volt Eger büszkesége, a Kerekes Band (ők készítették sorozatunk főcímzenéjét), akik zenéjükkel valamilyen trükkös módon kiszabadították az év utazóját.

 A következő állomás a lillafüredi Szent István barlang volt, ahol Juci kérdésére kiderül, miért nagy taplóság akár csak egy kis darab cseppkövet is letörni.

A lilafüredi kisvasutat egy elzárt pályaszakaszon külön engedéllyel Juci vezeti (tolat is!), majd jön a sörkóstolás Miskolcon, és végül Közép-Európa leghosszabb nyári bobpályája a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyen. Vad száguldás és még pár remek tipp a videó végén!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek