800 millióba került a Hajós Sportuszoda felújítása

  A nagyközönség nem használhatja a hónap végéig, mivel most indul a vízilabda Európa-bajnokság.

  Befejeződött a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda korszerűsítése, így tökéletes körülmények várják a hétfőn kezdődő budapesti vízilabda Európa-bajnokságra érkező csapatokat és szurkolókat.

  Fotó: Fővárosi blog / Indafotó

   

  A Nemzeti Sportközpontok (NSK) közleményéből kiderült, 800 millió forintos beruházás nyomán újult meg a nyár egyik legnagyobb hazai sporteseményének otthont adó margitszigeti sportuszoda.

  Az elmúlt hónapokban az NSK - a Magyar Vízilabda Szövetség kéréseit is kiszolgálva - a létesítmény több részét felújította, illetve korszerűsítette: új lelátó várja a szurkolókat, megtörtént a medencék fugázása, kifestették az öltözőket, sikerült rendbe tenni a főépület mindkét szintjén a napozóteraszokat, tökéletesítették a világítást és a hangosítást, a kamerarendszert pedig kicserélték. Kívülről is megszépült az épület, eltávolították ugyanis az uszodát elcsúfító graffitiket - olvasható a dokumentumban.

  A július 27-ig tartó Európa-bajnokság hétfőn rajtol, a magyar válogatottak közül a férficsapat mutatkozik be előbb: Benedek Tibor szövetségi kapitány legénysége a nyitónap zárómérkőzésén, 20:30 órától a spanyolokkal száll vízbe.

  A kontinensviadal ideje alatt a Hajós-Széchy Uszoda medencéit a nagyközönség nem használhatja, és a Császár-Komjádi Uszoda is a szokásostól eltérő nyitva tartással üzemel, írja a Turizmus.com.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!