Gyermekmentes dizájnhotel Abádszalókon

  Gyermekmentes kikapcsolódással várja a felnőtteket a Tisza-tó új dizájnhotelje, a Butik Design Rooms. A mindössze hatszobás hotel saját bárral, úszómedencével és a tavon lebegő magánstéggel várja vendégeit.

  A dizájnhotel mind a hat szobája egyedi tervezésű, a Tisza-tó világából hat különféle elem köré építették a koncepciót: van Tűz, Víz, Jég, Tölgy, Madár, Csónak szoba is. A Tűz szoba különösen télen lesz hangulatos, mivel saját kandallóval bír, a Csónak szobában pedig régi tiszai ladikba épített jacuzzis kád várja a vendégeket.

  A Tűz szobának saját kandallója van Galéria: Butik Design RoomsButik Design Rooms

   A Tölgy szobának a plafonját is parketta fedi, a Víz szobában buboréklámpák és a medencére néző nagy üvegablakok idézik a tavat a szobába. A hófehér falú Jég szobában régi szánkó szolgál éjjeliszekrényként, az akadálymentes Madár szobában pedig kacsalábon álló lámpa világít az asztalon.

  Úszómedence a kertben Galéria: Butik Design RoomsButik Design Rooms

   A hotel vendégei nemcsak a tóban fürödhetnek, saját 14 méteres, fűthető úszómedence is várja őket. A szálloda tavon lebegő VIP stégje pedig igazi különlegesség, saját jacuzzival, napozóterasszal és bárral. A stégre külön belépővel lehet bejutni, a belépés a szállóvendégeknek ingyenes.

  A Csónak szobának ladikba épített jacuzzis kádja van Galéria: Butik Design RoomsButik Design Rooms

   A hotel azzal csábítja kikapcsolódásra vágyó felnőtt vendégeit, hogy gyerekeket csak 12 éves kor felett fogad. Csomagáraik 3 éjszaka tartózkodással fejenként és éjszakánként 19 ezer forintnál kezdődnek.

  Terasz kilátással a tóra Galéria: Butik Design RoomsButik Design Rooms

   További képeket a hotelről a galériában talál, kattintson bármelyik képre!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!