Rajzpályázattal csalogat Szarvas

Kecskeméti Cifrapalota, Pécsi dzsámi vagy egy egri csata miniben - mindegy, hogy látta-e a gyerek a makettparkban, a lényeg, hogy lerajzolja. Most egyetlen rajzzal az egész család kirándulni mehet.

Gyermekrajz-pályázattal nyitja meg a tavaszi turisztikai szezont a szarvasi Mini Magyarország makettpark és a Felelős Szülők Iskolája. A Mini Magyarország Gyermekrajz-pályázatra olyan rajzokkal lehet jelentkezni, amelyek témáját a makettparkban is megtalálható ismert épületek, hidak és szobrok, illetve a hamarosan elkészülő mozgó vasútmakettek, hangzó, zenélő épületek vagy maga a Mini Magyarország makettpark adják.

Aki már látta a Mini Magyarország makettpark építményeit, rajzolja meg élményeit, aki még nem, az használja a fantáziáját. Képzelje el és rajzolja le, hogy milyen lehet bebarangolni a mini Dunát vagy a legnagyobb csatákat őrző várfalak és gyönyörű templomok mentén az egész Mini Magyarországot- írja közleményében a makettpark. A park weboldalán és a Facebook-oldalán található fotók és videók segítenek, hogy a rajzokat készítő gyerekek könnyebben elképzelhessék mindezt. Mi is segítünk, nézzék meg az alábbi galériánkat!

 

Mini főváros a Hősök terével
Galéria: Mini Magyarország makettpark
Fotó: Travelo

A családok három kategóriában pályázhatnak, külön csoportban versenyeznek az óvodások, külön az általános iskolások alsó, és külön a felső tagozatos diákok rajzai. A rajzokra szavazni a makettpark Facebook-oldalán lehet március 18-tól. A nyertes pályaművek beküldői 50 ezer forint értékű családi kirándulást nyernek Szarvasra, amely tartalmazza a szállást, a hajókázást a Körösön, az elektromos kisbuszos városnézést és a belépőket a szarvasi Mini Magyarország makettparkba és az ország legnagyobb arborétumába, a Szarvasi Arborétumba.

A pályázatra a rajzokat 2014. március 17-ig küldhetik be a gyerekek és szüleik az info@minimagyarorszag.hu email címre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek