Emlékfutással és utcabállal búcsúznak az óévtől Siófokon

Emlékfutással és utcabállal búcsúznak az óévtől Siófokon

Siófok az idén először egész napos programsorozattal: emlékfutással, vásárral és esti utcabállal búcsúztatja az évet - tájékoztatta Kolumbán Tünde, a város sajtóreferense az MTI-t hétfőn.

Délelőtt fél 10-kor Papp Dániel-emlékfutás indul a gyerekeknek, majd 2014 méteres távon a felnőtteknek a város főteréről, a víztoronytól. Papp Dániel a város közelmúltban elhunyt, ismert közéleti személyisége, sportmecénása és vendéglátósa volt.

A téren egész nap vásárt tartanak, majd este 20 órakor kezdődik az utcabál a régió rádiója, a Part FM szervezésében. Élőzene, kvízjátékok, zenei kívánságműsor és interjúk váltják egymást, majd 23 órakor kezdődik és hajnali 3 óráig tart a Dj Rákász retroparty, amelyet éjfélkor tűzijáték és a polgármester újévi köszöntője szakít csak meg.

Ha kellő érdeklődés mutatkozik, Siófok hagyományt teremt a szabadtéri szilveszterrel, amely nemcsak a környék lakóinak, hanem az ilyenkor többnyire teltházas szállodák vendégeinek is egy új, téli attrakció lesz - mondta a sajtófelelős.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek