Karácsonyi vacsoravonatot indít a MÁV

  A MÁV Nosztalgia Kft. vacsoravonata idén karácsony előtt is várja a romantikát kedvelő utasokat. A Zene Expressz 2013. december 20-án Gödöllőre repíti utasait, ahol a Királyi Váró termében Horváth Charlie szórakoztatja a vonat közönségét.

  Az Ünnepi Zene Expressz az időutazás, a minőségi gasztronómia, valamint az igényes zenei élmények iránt érdeklődők számára kínál egy karácsony előtti romantikus programot. A patinás étkezőkocsikból álló nosztalgia szerelvény 2013. december 20-án, este 19 órakor gördül ki a Budapest-Nyugati pályaudvarról. A Zene Expressz utasai részesei lehetnek egy különleges gasztronómiai ízutazásnak, melyre a három menü gazdag választéka a garancia. A vacsoravonat vendégei a kitűnő ételek mellé prémiumkategóriás pezsgőket és borokat kóstolhatnak.

  MÁV Nosztalgia Kft.

   A vacsoravonat vendégeit üdvözlőitallal várják a felújított gödöllői Királyi Váróban, ahol Horváth Charlie szórakoztatja a gyertyafényes vonat közönségét. Az Ünnepi Zene Expresszre részvételi jegyek kizárólag elővételben válthatók. A program ára tartalmazza a menettérti nosztalgiautazást, a welcome drinket, a kiválasztott menüt és a hozzá tartozó italokat, valamint a zenei programot.

  Jegyelővétel a MÁV Nosztalgia jegyirodájában a Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett. További információk találhatók a www.mavnosztalgia.hu oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!